Anbefaling · holdning · Personlig

Ting, jeg har optur over for tiden

Adult Swim Middle Finger GIF by Rick and Morty

 1. Adult Swim-serien Rick & Morty
  Jeg er kæmpefan af tegneserier for voksne, og Rick & Morty  er et helt fantastisk eksempel. Serien handler om Morty og hans bedstefar, som tager på virkelig syrede eventyr i forskellige dimensioner i universet. Den er sjov, selvironisk, indeholder meta-referencer og så er den bare virkelig syret på den gode måde. Jeg har allerede set den to gange, og jeg tænker, at det er sådan en serie, hvor jeg i ny og næ lige snupper et af mine yndlingsafsnit.
 2. Twitter
  Dette sociale medie er nok en af mine favoritter. Det giver mulighed for systemkritik og sjove one-liners, som jeg er vild med. Hashtagget #tueogtonyogsarastvklub er et af mine yndlings at følge, når der er Den store bagedyst i fjernsynet, fordi der er nogle virkelig skarpe og sjove tweets og observationer iblandt.
 3. Det kongelige teater
  Okay, det her er en anelse kulturelitært, men fuck det. Min mor og jeg har lavet et fantastisk program i år over de forskellige forestillinger på Det kongelige teater, og jeg har kun været imponeret. Jeg var fornyligt inde og se Maskerade, og det var VILDT. Jeg er dybest set bare glad, når jeg ser Peter Plaugborg på rollelisten.
 4. Emma Gad for hvide
  Jeg er netop i gang med at læse Emma Gad for hvide af Anna Neye, og jeg er hooked. Neye skildrer skarpt, humoristisk og præcist, hvordan der stadig er raciale strukturer og racisme i Danmark, og hvordan dette har afsæt i kolonitiden. Nu er jeg nok også vild med den, fordi jeg er nede med social konstruktivisme og er et helt igennem kulturradialt menneske, hø hø.
 5. Mad-appen Wolt
  Jeg ELSKER mad og især at prøve forskellige nye spisesteder. Wolt er her helt vildt fantastisk og farlig, fordi det er så nemt at scrolle igennem deres udvalg og bestille mad fra lækre spisesteder. Jeg prøvede forleden Fætter Fætter, og det var en himmelsk smeltet ost-oplevelse.
  Hvis I nu er blevet nysgerrige på appen, så kan I bruge koden ‘MILS’ og spare 75 kr på jeres første ordre. Wink wink.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s