Personlig

Hvordan det går for tiden

Facebook bliver ved med at prøve at få mig til at poste ting på min side. Det er jeg ærligt talt ikke i humør til. Så det tænkte jeg, jeg ville skrive om. Jeg vil jo gerne nedbryde tabuet omkring at have det dårligt mentalt i nogle perioder. Jeg vil gerne have, at vi snakker mere om det.
Jeg er et introvert menneske. Med det mener jeg ikke, at jeg er særligt genert eller tilbageholdende i sociale sammenhænge, men mere at jeg finder energi i at være alene. Jeg skal lade op.
Jeg har presset mig selv for meget på det seneste. Jeg har derfor skippet undervisning. Udskudt at læse. Og det har gjort det værre, fordi så har jeg skyldfølelse over det. Og det føles, som om det hele vælter ned over mig nu. Jeg føler mig vel stresset.
Jeg synes egentlig, jeg er god til at lytte til min krop, og jeg stiller ikke specielt højre krav til mig selv, men hvorfor er jeg så udmattet hele tiden?
Jeg har lige været på Bornholm med min familie, og det var rart at skifte omgivelser ud, men jeg kunne ikke slappe ordentligt af, som jeg egentlig virkelig havde brug for. Jeg havde en konstant uro i min krop, selvom jeg ingenting lavede.
Jeg går med for mange tanker i hovedet. Selv om jeg er god til at tale om dem, og jeg har verdens bedste venner, så er jeg stadig stresset og træt og udmattet. Hvordan stopper man det?
I dag er nok også bare en af de dårlige dage, man kan have, hvor alt synes uoverskueligt. Så nu vil jeg ligge mig i min sofa og se en eller anden film og prøve at få mit hoved og min krop til at slappe af.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s