Anbefaling · Feminisme · Personlig

Anbefaling: Gaga: Five Foot Two

Hjemme hos mig er vi ved at gense Game of Thrones og må derfor kun se det, når vi alle sammen er hjemme. I går manglede min ene roomie, så min anden roomie og jeg besluttede os for at se den nye Netflix-dokumentar om Lady Gaga, mens vi spiste aftensmad. Jeg kan allerede nu sige, at vi græd to gange.

Vi følger Gagas indspilning af sit seneste album Joanne, og hendes daglige kamp med en sygdom i musklerne samt smerter fra en hofte, hun brækkede for tre år siden. Vi følger hendes op- og nedture. Hendes hjertesorg. Vi kommer med andre ord helt under huden på hende.
Det er intet poleret billede, men en ærlig og rå dokumentar om at være popstjerne og især kvindelig popstjerne.
Mange dokumentarer om popstjerner kan hurtigt blive flade og polerede billeder, som nærmest virker som reklamer. Det er ikke noget for mig. Jeg vil gerne se mennesket bag. Min yndlingsside af mennesker er den sårbare, og det er nok også derfor, jeg er så forelsket i den her dokumenter. Det er mennesket bag Lady Gaga, vi ser.

Jeg har altid været fan af Lady Gaga og har især skamhørt Fame Monster. Jeg har altid fundet hende utroligt inspirerende, fordi hun bare stod ved, hvem hun var. Selvom hun har været over-glamorøs, har hun altid været ærlig.
De seneste år har jeg ikke lyttet så meget til hendes musik, fordi hun bevægede sig over i en genre, som ikke rigtig er noget for mig. Men jeg har så meget respekt for hende. Hun er fandme en sej kvinde. Og ja, jeg græd over, hvor sej hun er. Jeg er så rørt af denne dokumentar, og den sidder stadig i mig, som er et virkelig godt tegn på, at noget er godt.

Så se den, se den, se den!
Du behøver ikke engang være Gaga-fan for at kunne lide den.
Se den!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s