Anbefaling · Feminisme

Venskab i den reneste form

20429698_1951541808447911_3423118177271691113_nKender I den samtale, man har med sine allerbedste veninder, når man har snakket sig varme eller drukket tre liter vin? Den samtale, hvor intet er forbudt at tale om, og man kan dele alle sine tanker? De samtaler har veninderne Nanna og Jose i hvert afsnit af deres feministiske podcast Fries Before Guys. De taler om alt fra slutshaming til akavede øjeblikke til selvmord og spiseforstyrrelser. De bruger deres venskab til at tale om tingene. Deres stærke venskab smitter af på én, og man føler kærligheden strømme ud af høretelefonerne. De har en masse lækre refleksioner over livet, og er bare nogle empowering, fucking seje kvinder.  De vender sig selv på vrangen og reflekterer og analyserer. Man føler sig som en del af den samtale, fordi man kan relatere så meget til emnerne. De taler fra hjertet, og det kan man mærke helt ind i marven. Jeg har selv grædt adskillige gange til deres podcast.
De har fat i den lange ende, fordi det er så vigtigt, at vi taler om de tabuer, der rumsterer i vores hoveder og i samfundet.

Jeg er lige kommet hjem fra 21 dage i syden med to meget gode veninder. Vi havde adskillelige samtaler, hvor vi fuldkommen vendte vrangen ud på os selv og talte om seksualitet og oplevelser og depressioner og ødelagte venskaber og spiseforstyrrelser. Og de samtaler er så pokkers vigtige, fordi de hjælper os med at bearbejde og komme videre. Ens hjerte føles lettere og fuld af kærlighed, når man får vendt sine tanker med andre. Og det er jo netop dét, et venskab kan. Det er noget af det mest givende i livet.
Så til alle mine venner derude – TAK FOR JER ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s