Feminisme · holdning · Personlig

Oplevelser fra Roskilde Festival

IMG_0704Roskilde Festival er slut. Det var mit fjerde år. De forrige år har jeg egentlig ikke tænkt over alt det sexisme, jeg er blevet udsat for, men her kommer en liste over oplevelser:

  • Klasket i røven – jeg har, hvis jeg selv skulle sige det, en formidabel numse. Det betyder så også, at jeg skal blive klasket i røven af fremmede fyre, når jeg går forbi dem, eller står og spiller kævle. Lad mig nu bare bunde en øl i fred.
  • Sprøjtet til med vand – så snart solen kommer frem, bliver jeg sprøjtet med vand. Og ja, det er det da OK morsomt. Men sprøjter fyre nogensinde andre fyre med vand? Nej vel? Her er det igen sjovt at sprøjte vand på min numse.
  • Blev kysset i hele ansigtet – jeg skulle fra mit telt til toppen af G. Her blev jeg så overfaldet af en fyr, som kyssede mig i hele ansigtet. Det kunne jeg godt have undværet
  • Blevet bedømt med karakterer – seriøst, hvem startede det her? Hvorfor skal jeg gå forbi en gruppe drenge, som sidder og giver mig en karakter? Lad nu være.
  • Fået at vide, at jeg skal “slappe af, det er jo Roskilde” – Nej, jeg vil ikke slappe af, og nej, fordi du er fuld og bare åndssvag, skal jeg ikke finde mig i, at du tager ejerskab over min krop, når du klasker mig i røven og bedømmer mig på en skala fra 1-10. Du skal fucking lade være.

Desuden blev nogle af mine veninder og jeg interviewet om samtykke. Godt nok fik vi ikke sagt de mest intelligente ting, fordi vi havde sindssygt mange tømmermænd, og man kan måske helt mærke, at vi alle tre har skrevet eksamen om feminisme, haha – men det er da tanken, der tæller. Og kæmpe skud ud til Politiken for at sætte så meget fokus på voldtægtskulturen. Du kan læse artiklen HER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s