Anbefaling

Serier til dine tømmermænd

Når jeg har tømmermænd, ligger jeg vandret hele dagen og ser serier eller film. Jeg har således fundet 6 serier frem, som er helt perfekte til det formål, da man faktisk kan se dem på en dag.

1478187008146Lovesick, Netflix
Lovesick er en sød britisk serie, der handler om datinglivet og alle dets aspekter og finurligheder. Det handler om tre venner, der bor sammen, hvor vi følger deres dating-historik. Helt perfekt som tømmermændsserie, da den er let, sjov og megasød – den er dog også ret hjerteknusende, men på den gode måde.

rehost-2016-9-13-5cd3d6af-8e10-4715-bdb7-19aa3c1989f7Master of None, Netflix
Master of None er skabt af komikeren Aziz Ansari.  Ansari berører elegant Hollywoods strukturelle racisme og sexisme og laver fine samfundskommentarer. Er man ikke så pjattet med det, så kan man se serien for kærlighedshistorierne og humoren, som også fylder en hel del.

loveLove, Netflix
Med Judd Apatow som executive producer (manden bag bl.a. Girls, Trainwreck og Anchorman) kan det kun blive godt. Love handler om to mennesker, som møder hinanden tilfældigt i et supermarked/tankstation og ender med at date. Helt godt går det ikke hele tiden, og serien skildrer et realistisk forhold i vores digitale alder. Den er velskrevet, sjov og sød. Jeg så hele 2. sæson i lørdags, mens jeg lå i fosterstillingen efter fredagsbar på uni.

1*104PD836oDrvWIoPNXn3ggThe Night Of, HBO
Hvis du ikke er så meget til lette komedieserier, kan du roligt tjekke HBO’s miniserie The Night Of ud. Serien handler om Naz (Riz Ahmed), hvis nat får en meget pludselig ændring, og han bliver mistænkt for mord. Serien tager således fat i det amerikanske lovsystem og udpeger dets mangler og fejl. Derudover er den sindssygt æstetisk, og det første afsnit er nok noget af det bedste, jeg nogensinde har set – og så er Riz Ahmed bare helt fantastisk.

freaks-and-geeksFreaks and Geeks, Netflix
På trods af at serien kun holdt i en sæson, har den opnået kultstatus – den er sjovt nok også produceret af Judd Apatow og har bl.a. Seth Rogen og James Franco på rollelisten. Det er en typisk High School-serie, som foregår i 80’erne, så den indeholder alle de gode ting som kærlighed, venskab, intriger og rebelske teenagere, der afprøver egne og andres grænser. Så den passer helt perfekt til dagen derpå, hvis de moralske tømmermænd er lidt for slemme, for så kan man få det lidt bedre med sig selv, hæhæ.

maxresdefault
Stanger Things, NetfliX
Hvis man hellere vil fjerne fokus fra tømmermændene med en overnaturlig serie, er Stranger Things sagen. Den foregår også i 80’erne og handler om en gruppe børn (og få voksne) som vil finde deres ven igen, efter han på mystisk vis forsvinder. Den er supersød og proppet med spænding. Den er dog også lidt halv-klam til tider, så hvis man har let til kvalme, skal man nok lige vente til tømmermændene er passeret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s