Personlig

10 tegn på du er kulturradikal

img_8521
På vej på arbejde i dag slog det mig, at jeg virkelig er en kulturradikal person. Jeg tænkte derved, det kunne være sjovt at samle nogle ‘kendetegn’. Så her kommer 10 tegn på du er kulturradikal:

  1. Du bliver lidt tændt, når ordene hyldeblomst, mynte og ingefær optræder som ingredienser i hvilken som helst drink. Og er den ovenikøbet økologisk, har du svært ved at styre din ekstase. Så er der i hvert fald ikke nogen tvivl om, hvad du skal skylle din avokadomad ned med.
  2. Du bliver så stolt af verden, når virksomheder/events går ind for bæredygtighed. Altså du kniber nærmest en tåre, når du får serveret en gaffel af træ i stedet for plastik, og vandet er i karton.
  3. Du hidser dig op over heteronormative tv-udsendelser.
  4. Du ELSKER SKAM, fordi serien netop udfordrer de heteronormative roller og er samfundskritisk.
  5. Du ser alle de store prisuddelinger, og din yndlingssæson er ikke sommer, men award season. Nu går der nemlig endelig noget andet end Marvel-film og dårlige komedier i biografen.
  6. Din yndlingsbiograf er Park Bio på Østerbro eller Grand Teatret. De viser nemlig både de små indiefilm, du elsker, og er hyggelige og intime. Samtidigt serverer de økologiske hyldeblomstdrikke.
  7. Når du booker en rejse, undersøger du altid, hvilke seværdigheder byen har. Der skal jo helst være et museum af en slags eller en katedral. Det er jo ikke så fedt at instagramme fra all inclusive-buffeten, vel?
  8. Du har mindst ét billede fra Yayoi Kusamas udstilling Gleaming Lights of the Soul (aka. rummet med lysene, som man skal snapchatte fra)på Louisiana .
  9. Din bogsamling indeholder mindst en Dan Turèll-bog og op til flere digtsamlinger (helst Cityslang af Søren Ulrik Thomsen). Og bøgerne er naturligvis enten købt i Arnold Busck eller hos et antikvariat.
  10. Du græd under alle taler, Obama holdt op til sin afsked, og har retweetet op til flere Biden-memes.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s