Personlig

Lidt om mig bag skærmen

Nu bunder bloggen meget i holdninger og anbefalinger, men jeg tænkte, jeg lige ville smide et ‘lidt om mig’-indlæg ud. Så her er nogle nøje udvalgte og iscenesatte informationer om mig.

img_5928
Min yndlingsserie er SKAM (liksom), jeg elsker katte og er ret overbevist om, at jeg ender som ‘crazy catlady’. Jeg er narcissist, men ikke på Patrick Bateman måden og døjer hverken med mindreværdskomplekser eller storhedsvanvid (og så er jeg altså heller ikke massemorder).
Min yndlingsfilm er American Psycho, og jeg elsker kaffe, fordi det holder mig vågen. Jeg er glad for at træne og kan godt lide at presse min krop til det yderste – samtidigt er jeg jævnt doven.
Min yndlingsbog/-bøger er Afrika-trilogien af Jakob Ejersbo, og så ville jeg ønske, jeg kunne sove til kl. 10 hver dag. Jeg dur simpelthen ikke som menneske kl. 8 om morgenen.
Min yndlingsbeskæftigelse er at rejse. Hvis jeg kunne rejse flere måneder ad gangen, gjorde jeg det – ligeså elsker jeg at komme hjem efter en rejse.
Min yndlingsmusik er pop og helst 00’er-pop. Selvom jeg føler den max til Drake og Kanye West, får intet mig så turnt som klassikere fra 00’erne.
Mit yndlingsspil er ‘GTA V’ (selvom det virkelig er i tæt konkurrence med ‘Batman Arkham Knight’), og jeg er herredårlig til at spille PlayStation. Hvis jeg kunne gå i en beklædningsgenstand resten af mit liv, ville det være min grå Nike-hoodie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s