Anbefaling

Playliste til eksamensskrivningen

Som jeg nævnte i det her indlæg, så får musik altid de kreative safter til at flyde – i hvert fald for mit vedkomne. Mine yndlingsalbums for 2016 har været Den Anden Side af Ukendt Kunstner, Blonde af Frank Ocean og Lemonade af Beyoncé, og de er altså også pissegode at skrive til. MØs album er jeg egentlig vendt ret meget tilbage til, især hendes cover af Spice Girls’ Say You’ll Be There, som bare er en dejlig popsang. Nedenfor har jeg linket til min Spotify-playliste, som langt fra er helt færdig, da der mangler lidt musik, hvor man føler sig tough – og måske også lidt fra Moulin Rouge? Derudover har jeg linket til SKAM-playlisten, som helt serr er genial.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s