Personlig

Velkommen

 

newyorkcrossoverDette indlæg er det klassiske “Hej og velkommen til”-indlæg.
Mit navn er Camilla, jeg er rundet de 21 år, og jeg studerer dansk.
Titlen “Feministisk følelsesævl” er egentlig inspireret af en kampagne Politiken kørte for nogle år tilbage, men jeg syntes, den ramte utroligt plet som en opsummering af mig selv, eller i hvert fald mine interesser og synspunkter.
Jeg føler, jeg består af to personaer. Den ene side af mig er sådan en lettere kulturradikal person, som elsker at gå i teatret, og hvis yndlingsfilm er American Psycho og er pjattet med instruktøren Wes Anderson. Den anden side af mig hører High School Musical-soundtracket, når der bliver kokkereret, og genser Disney-filmen Herkules mindst én gang om året, samt har en plakat med One Direction hængende på barndomsværelset.
Bloggen her kommer nok mest til at bære præg af den kulturradikale persona, men mon ikke min barnligere side alligevel kommer til at skinne igennem.
Så velkommen til mit univers!

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s